Paw Patrol Pups

De Paw Patrol voertuigen zijn er in vele variaties. Elke Paw Patrol Pup heeft namelijk zijn eigen voertuig. Hiermee gaan zij op pad om mensen te redden. Kinderen vinden dit speelgoed geweldig en het stimuleert het creatieve brein. Elk kind heeft weer een voorkeur voor een andere pup. Zo heb je:

·         Sky heeft een speciale pilotenoutfit en vliegt het liefst de hele tijd. Sky staat de Paw Patrol dan ook bij vanuit de lucht met haar helikopter. Met de haak van de helikopter redt zij vele mensen.

·         Marshall is zowel de brandweer als de dokter. Hij redt de mensen en puppies in nood. Hij rijdt dan ook vaak in een brandweerwagen rond.

·         Rubble is een Engelse Dog die helpt bij het bouwen en repareren van gebouwen. In de serie komt hij vaak voorbij in kranen, trucks of grote shovels.

·         Chase is een Duitse Herder. Hij is de politieagent en verkeersregelaar. Chase zorgt ervoor dat alles rustig verloopt. Daarnaast is hij een speurhond en kan hij vermiste dieren opzoeken. Hij komt vaak in een politievoertuig voor.

·         Rocky is een Eco pup. De serie wil kinderen bewust maken van de natuur en het klimaat. Deze eco pup repareert alles met gerecycled materialen. Hij rijdt dan ook rond in een recycle wagen.

·         Zuma is een donkere labrador retriever en behoort tot de kustwacht. Hij helpt iedereen die problemen heeft op het water. Met zijn hovercraft kan hij overal bij.

·         Everest is een Siberische Huskey en het nieuwste lid van de Paw Patrol. Everest leeft op de besneeuwde berg en zorgt voor sneeuwvrije wegen. Zij helpt dan ook bij noodgevallen in de bergen. Zij rijdt rond op een sneeuwscooter.

·         Tracker is een Jeep rijdende Chihauau en leeft in de jungle. Met haar super gehoor helpt zij de Paw Patrol.

·         Tuck is een Golden Retriever die nog niet bij de Paw Patrol hoort. Hij moet nog even oefenen en behoort tot de Mighty Pups.

·         Ella is ook een Golden retriever en het tweelingzusje van Tuck.

Paw Patrol Pups