Paw Patrol speelgoed

Wat is PAW Patrol?

PAW Patrol is een avontuurlijke actieserie over een reddingsteam bestaande uit acht heldhaftige puppy’s: Chase, Everest, Marshall, Rocky, Rubble, Rex, Skye en Zuma. Deze heldhaftige puppy’s worden aangestuurd door Ryder, een jongen. Samen beleven zij vele avonturen, wanneer het team van PAW Patrol de inwoners van Adventure Bay wil beschermen. Deze avontuurlijke actieserie is educatief en hun teamwork staat iedere aflevering centraal.

Paw Patrol

Hoe gaat het verhaal?

Geen klus is te groot en geen pup is te klein! Bij PAW Patrol is geen dag hetzelfde en beleeft het team in iedere aflevering telkens een ander avontuur. Samen vormen zij het reddingsteam van PAW Patrol en beschermen zij dagelijks de inwoners van Adventure Bay.
 Ryder heeft een groep reddingshonden getraind. Iedere reddingshond heeft zijn of haar eigen karakter en vaardigheden. Hun vaardigheden sluiten aan op echte beroepen zoals: de brandweer, de politie en de reddingsbrigade. Het team van Ryder beschikt over het allerbelangrijkste gereedschap en andere benodigde materialen. Op deze manier kan het team telkens de inwoners van de stad helpen.

De verhalen kunnen gaan over het oplossen van een mysterie waarbij alle vis verdwijnt, het blussen van een barbecue brand, het helpen zoeken naar een papegaai in de jungle, helpen bij het tellen van pinguïns en nog veel meer uiteenlopende avonturen.

Paw Patrol2

Wie zijn de PAW Patrol personages?

De avontuurlijke actieserie PAW Patrol bevat de volgende karakters:

Ryder
De 10-jarige Ryder geeft leiding aan het team van PAW Patrol. Ryder weet altijd de juiste oplossingen te vinden en rijdt rond op zijn rood-blauwe quad.

Ryder paw patrol

Chase
Chase is een stoere Duitse herdershond die graag een leider is voor de andere puppy’s van het reddingsteam. Met zijn eigen politieauto en megafoon mag hij alle politietaken binnen PAW Patrol uitvoeren. Chase moet wel uitkijken voor katten of veren, want daar is hij allergisch voor!

Paw Patrol Chase

Everest
Everest, een husky pup, is altijd klaar voor avontuur. Ze woont samen met Jake op een besneeuwde berg. Everest glijdt het liefst op haar buik van de besneeuwde berg af.

Everest Paw Patrol

Marshall
Marshall is de enthousiaste dalmatiër die graag gek doet. Met zijn brandweerwagen voert hij alle brandweertaken uit binnen PAW Patrol. Soms kan Marshall door zijn gekkigheid onhandig zijn, maar hij weet altijd alles veilig op te lossen.

PAW Patrol Marshall

Rocky
Rocky heeft een groen hart en hecht veel waarde aan recyclen. Hij gaat nooit ergens heen zonder zijn gereedschap. Met zijn enthousiasme heeft hij altijd vele ideeën, zodat hij alle problemen op kan lossen.

PAW Patrol Rocky

Rubble
Rubble is een hardwerkende en stoere bulldog die niet bang is voor viezigheid. Hij staat altijd klaar voor bouw- en graafwerkzaamheden met zijn eigen bulldozer. Ook heeft hij een grote kennis over skateboarden en snowboarden. Zo kan Rubble supersnel op locatie zijn!

Rubble Paw Patrol

Rex
Rex is een Berner Sennen pup die alles weet over dinosauriërs en woont op Dino-eiland. Hij kan zelfs met hen praten! Je kunt Rex ook herkennen aan zijn rolstoel.

Rex Paw Patrol

Skye
Skye vliegt graag rond met haar eigen helikopter of met haar speciale rugzak. Ze is altijd vrolijk en volledig inzetbaar tijdens de missies van PAW Patrol.

Sky PAW Patrol

Zuma
Zuma is een enthousiaste en speelse labrador die veel lacht. Hij is een echte reddingspup die gek is op water, maar ook graag op het surfbord staat.

Zuma Paw Patrol

Voor welke leeftijd is PAW Patrol geschikt?

De kinderserie PAW Patrol is geschikt voor zowel jongens als meisjes van 2 tot en met 5 jaar. Iedere aflevering brengt op een leuke, educatieve en met een laagdrempelige spanning veel kijkplezier. Het helpt kinderen onder andere bij het leren herkennen van getallen en het meedenken in simpele oplossingen.

Met PAW Patrol leren de jonge kijkers op een eenvoudige manier wat samenwerken is, maar ook een aantal belangrijke vaardigheden en beroepen. Daarnaast zijn er voor verschillende leeftijdscategorieën speelgoed beschikbaar van PAW Patrol.

Paw Patrol

Wat voor speelgoed heeft de serie?

PAW Patrol heeft veel voertuigen, steppen, (vloer)puzzels, kleurboeken, knuffels en bordspellen. Daarnaast zijn er ook vele complete speelsets voor de ultieme speelbeleving zoals: Dino Rescue-hoofdkwartier, Dino Patroller en Dino Volcano.

 Van deze populaire avontuurlijke actieserie is er van iedere personage een speelfiguur in de vorm van een knuffel verkrijgbaar. Met het speelgoed kun je de avonturen van het team PAW Patrol naspelen of je kunt je eigen nieuwe avonturen bedenken. Beleef de avonturen van PAW Patrol nog meer met de speelgeluiden in een aantal speelsets. Gegarandeerd voor vele uren plezier!

Shopping Cart